Playlists Guestbook

Milioner - lyrics

Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player.
Чувствувам кога ме набљудуваш,
И дури ти на што помислуваш,
Точно знам кај ме погледнуваш,
Добро знам јас кој си ти.
Не не сум надреална девојка,
Ни милион нема, да ме купат,
Подари ми ти милион бакнежи.
На врв на светот ти се наоѓаш,
Имаш се но се досадуваш,
Ти треба само добра девојка,
Тоа ти недостига.
Дијаманти, бисери и пари,
Дај ми друго, тоа не ме пали,
Подари ми ти милион бакнежи.
Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.
И зошто сеуште на врвот си,
Отвори срце и приземи се ти,
Дојди тука во светот мој,
Љубов ти недостига.
Дијаманти, се мојте црни очи,
Брилијанти, наредени на усни,
Подари ми ти милион бакнежи.
Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player.
Маахахаха
Boy i found out...
Everytime you call me ,
you only try to change me,
and everytime you come around
we get busy,
it's not my regios,but so you like me,
no no no is not about my money,
and girl you're funny,
and if you want me,
because you know
i am living like a milioner,
because i got what i want,
and i take what i need,
and i gotta take off with my money...
Ouou
It's not my money,but i am honey
cause i am honey...
Ouuu, is not about your money...
Дијаманти, бисери и пари,
Дај ми друго, тоа не ме пали,
Подари ми ти милион бакнежи.
Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.

Lyrics was added by 979kacenka

Video was added by 979kacenka


Unclassified lyrics

Elena Risteska lyrics